0 artikal(a) - 0,00 kn

Plaćanje i dostava

Naručivanje

1. Kako biste mogli naručiti naše proizvode, morate biti prijavljeni sa svojim korisničkim imenom i lozinkom. Prijaviti (i registrirati) se možete u desnu kutu na vrhu stranice, krenite od «Prijavi se».

2. Nakon što ste stavili u košaricu sve artikle koje želite kupiti, pri vrhu stranice kliknite na „Moja košarica (x artikala)“, i vidjet ćete popis svih odabranih artikala. Artikle možete mijenjati i dodavati nove. Sustav vas dalje vodi do završetka narudžbe. 

3. Kada zaprimimo vašu narudžbu, provjerit ćemo dostupnost artikala, po potrebi se s vama dogovoriti za boju ili za poseban način dostave te vam poslati sve što je potrebno za plaćanje.

Načini plaćanja

Mogući načini plaćanja u web dućanu su:

1.  Virmanom, na naš žiro-račun.

Nakon zaprimanja vaše narudžbe i utvrđivanja načina dostave, dobit ćete mailom točan iznos i podatke za plaćanje virmanom. To je automatski generiran e-mail prije nego smo provjerili ima li trenutno traženih artikala u odgovarajućoj boji na skladištu. MOLIMO DA NE PLAĆATE PRIJE NEGO VAM POTVRDIMO NARUDŽBU U DRUGOM MAILU. Ukoliko 3 radna dana nakon tog drugog maila na našem žiro računu ne vidimo vašu uplatu, smatrat ćemo da ste odustali od narudžbe. 

Dostava

Kupljenu robu dostavljamo isključivo na područje Republike Hrvatske. Dostava u inozemstvo zasada nije moguća. Roba će na vašu adresu stići od 5-7 dana nakon uplate, odnosno narudžbe, osim u posebnim situacijama o kojima ćemo vas na vrijeme obavijestiti (npr. za  vrijeme trajanja godišnjih odmora).

Postoje dvije opcije za dostavu:

1. HP Express - cijena 18,00 kn po dostavi. Ukoliko primatelj nije na navedenoj adresi prilikom dostave, dostavljač ostavlja poruku o pošiljci i primatelj treba otići po pošiljku u poštanski ured.

2. DPD - cijena 28,00 kn po dostavi. Primatelj dobiva obavijest o prispjeću pošiljke emailom i SMS porukom. U obavijesti stoji kada će i u koje vrijeme pošiljka biti dostavljena.

Ukoliko je vrijednost narudžbe veća od 200,00 kn, dostava je besplatna.

Korisnik (kupac) može odabrati i osobno preuzimanje naručene robe u našem maloprodajnom dućanu (Kralja Držislava 4). U tom slučaju dostava se ne naplaćuje

Preuzimanje

Ako u roku 10 dana ne primite robu ili roba dođe do vas oštećena, molimo da nam to odmah javite kako bismo riješili situaciju. U tekstu o Uvjetima poslovanja možete naći na što se obvezujemo.