O nama

Sve za zube d.o.o. je mlada i brzorastuća tvrtka osnovana 2014. godine sa namjerom da ponudi tržištu sve proizvode i alate za kvalitetnu higijenu usne šupljine.

Sve za zube d.o.o. je zastupnik renomiranog švedskog branda TePe – proizvoda za oralnu higijenu (interdentalne četkice, svakodnevne četkice, specijalne četkice i pribor), SPLAT (inovativni proizvodi za njegu usne šupljine – paste, konci, vodice), G&Z Instrumente (profesionalna svrdla za dentalni i industrijski sektor), HagerWerken Miradent (proizvodi za osobnu profilaksu), te SIGGI (vodećeg talijanskog proizvođača kuta i radne odjeće).

Trenutačno, maloprodaja artikala se odvija kroz naš maloprodajni dućan (1 lokacija), te nekoliko desetaka ljekarni i trgovina zdrave hrane u Zagrebu i okolici. U funkciji je i naš webshop (svezazube.hr/webshop).

Maloprodaja

U našem maloprodajnom dućanu (Kralja Držislava 4, Zagreb) možete pronaći sve artikle iz naše ponude: Tepe –  interdentalne i svakodnevne četkice, SPLAT – inovativne svakodnevne paste za zube, konci i vodice, SIGI – profesionalne kute za dentalne ordinacije i laboratorije, MIRADENT – proizvodi za osobnu profilaksu.

Radno vrijeme dućana je od 08:00 do 16:00 sati od ponedjeljka do petka (subotom i nedjeljom ne radimo).

Maloprodaja, Kralja Držislava 4, Zagreb